Home enkelwandige hal
PDF Afdrukken E-mailadres

Enkelwandige opslaghallen

Onze modulaire opslaghallen worden in 24 standaardafmetingen geproduceerd met een binnenhoogte van 3500 of 4500 mm. Dankzij aanbouwunits kan de opslaghal uitgebreid worden. Diverse standaardbreedtes en dieptes laten zich combineren.

Enkelwandige opslaghallen zijn uitstekend zowel als voorlopige opslagplaats (bijv. op grote werven) of defnitief (bijv. als opslagmagazijn, garage voor bedrijvsvoertuigen e.d.m.). De hal kan indien gewenst opnieuw gedemonteerd en verplaatst worden of uitgebreid worden. Onze modulaire opslaghallen worden ofwel op een streepfundament of op een betonplaat gemonteerd. De steunen worden met keilbouten aan de beton bevestigd.

Tegen meerprijs is een anti-condenscoating van het dak beschikbaar. Deze zorgt dat vorming van condenswater voorkomen wordt.

 

 

Hoogwaardige sectionele poorten met een hoogte van 3020 of 4030 mm. afhankelijk van de binnenafmeting van de opslaghal worden standaard ingebouwd. Deze zijn leverbaar met een breedte van 3000, 4000 of 5000 mm. voor en probleemloos binnen- en buitenrijden van voertuigen en/of heftrucks of bedrijfsvoertuigen.

 

 

De dakontwatering gebeurd standaard naar de achterzijde toe. Een kunststofafvoerbuis leidt het regenwater centraal af.

Een dakbedekking uit hoogwaardig Galvalume staal staat garant voor een sneeuwlast van 1250 kg/m2. Deze dakbedekking uit hoogwaardig aluminium/zink veredeld staal heeft een levensduur die gemiddeld 4 x hoger ligt dan standaard thermische verzinking.

 

 

Iedere opslaghal/garage voor bedrijfsvoertuigen wordt geleverd met een statische berekening. Fundamentplannen en technische schetsen worden gratis ter beschikking gesteld bij bestelling.

Uitgebreide opties ronden het gamma af. Uitbreiding of koppelen van de loods aan een modulair kantoorgebouw, lichtplaat in het dak, ramen, automatisering van de poorten, extra toegangsdeuren, ramen e.d.m. zijn optioneel beschikbaar.