Home geisoleerde hal
PDF Afdrukken E-mailadres

Geïsoleerde opslaghal

Geïsoleerde opslaghallen zijn geschikt voor diverse doeleinden. Als autowerkplaats, opslag van materiaal of werkplaats voor kleine & middelgrote bedrijven, voor het stallen van reddings- en brandweervoertuigen, voor het onderbrengen van machines en componenten e.d.m.

 

 

 

 

De aluminium-zink veredelde stalen constructie biedt de hoogst mogelijke bescherming tegen corrosie. Standaard bedraagt de sneeuwlast 125 kg/m2. De waterafvoer wordt naar de achterzijde toe geleid. Een optioneel beschikbare regengoot leidt het regenwater centraal af.

 

De buitenwanden bestaan uit 60 mm. dikke ISO sandwichpanelen met een polyurethaan-kern. Warmtedoorlaatcoëfficiënt W/m2 k bedraagt 0,40. Het dak is gevormd uit 60/90 mm. dikke ISO sandwichpanelen met een warmtedoorlaatcoëfficiënt van 0,38 W/m2 K. De buitenzijde is afgewerkt met een ingebrande lak op basis van 25 µ dikke polyester. De binnenzijde is voorzien van een coating van 10 µ.

 

Standaard kleuren o.a.  :

 

RAL 9002 : grijswit

RAL 6011 : resedagroen

RAL 7035 : lichtgrijs

RAL 9006 : blank aluminium

 

De dakrand, poortprofielen en sectionele poort worden met een hoogwaardige lak afgewerkt. De klant kan zien tussen quasi alle RAL kleuren om z’n hal individueel af te stemmen.

 

 

 

Onze modulaire opslaghallen en aanbouwhallen zijn standaard inclusief een sectionele poort. Doorij van 3000 x 3200 mm. breedte x hoogte bij een binnenhoogte van 3500 mm, en 3000 x 4030 mm. bij een binnenhoogte van 4500 mm. De sectionele poorten kunnen verbreed worden tot 5 meter breedte.

 

De sectionele poorten kunnen optioneel uitgerust worden met automatische poortaandrijving. Al onze poorten en aandrijvingen zijn conform de nationale en/of Europese normen en richtlijnen.